I Care for you:
Fijn dat je op deze pagina bent. Je hebt gehoor gegeven aan een diepe innerlijke wens om te werken aan verandering. Misschien was het bewust of onbewust, hoe dan ook de omstandigeden waarin je verkeert hebben je hiertoe aangezet.

Ik wil je graag inspireren en begeleiden naar een bewust en beter kwaliteit van leven. Vanuit motivatie en liefde wil ik dienstbaar zijn aan mensen.
Het uitgangspunt om een cursus te ontwikkelen was wat klanten over zichzelf zeggen;

* angst verpest mijn gelukkige momenten,
* ik laat me te veel leiden door anderen,
* ik accepteer mijzelf niet zoals ik ben,
* ben ik wel goed genoeg?
* mijn negatieve gedachten en emoties houden mij gevangen.

Een laag zelfbeeld, een laag eigenwaarde en het ervaren van angst, twijfel en onzekerheid is een signaal om te helen.

Overtuigingen, gewoonten, emoties en intenties bepalen je leven. Als jij jezelf niet goed genoeg vindt of je bent pas goed genoeg als jij presteert, of je bent niet perfect hoe jij er fysiek uitziet, dan vormen deze gedachten die je elke dag herhaalt, een overtuiging. Je bent dan het resultaat van je negatieve  gedachten en je kan in dit denkpatroon die jezelf gevormd hebt vastlopen. 

Is dit herkenbaar voor jou?
Ik wil je heel graag de tools aanreiken en je nieuwe inzichten geven om de negatieve gedachten om te zetten. Op een laagdrempelige manier neem ik je stap voor stap mee en in de vorm van een cursus.

De cursus heet "Mastering your Thoughts". Wees meester over jouw gedachten en jouw keuzes.

Je herprogrammeert je hersenen door het uitspreken van meditatie affirmaties. Deze affirmaties maken gebruik van de kracht van het gesproken woord. Onze hersenen zijn namelijk zo geprogrammeerd dat ze geloven wat we vaak zien, horen of zeggen. Door het uitspreken van de affirmaties beinvloed je je onderbewustzijn positief en herprogrammeer jij je mind.

Waar bestaat de cursus uit?
*  De cursus is te verdelen is drie delen. Een kennismaking en uitleg, een deel met levensvragen en een deel met meditatie affirmaties. 
*  Door de levensvragen te beantwoorden wordt je bewustzijn aangewakkert.
*  Door het uitspreken van de k
rachtige meditatie affirmaties
(12 in totaal) ontstaat er een gevoel van innerlijke kracht en laat je zien wie je werkelijk bent (zelfrealisatie). 
   
Deze affirmaties zijn tijdens meditatie aan mij doorgegeven en genoteerd. Door de affirmaties vaak en hardop uit te spreken train je je mind om in de positieve, hoogvibrerende energie te zitten. Het grootste effect bereik je door deze affirmaties veel en vaak uit te spreken. Dus herhaal, herhaal, herhaal overal waar je gaat of staat.

Ik heb deze cursus speciaal ontwikkeld om je te helpen en je te laten zien dat vanuit conditionering je de keuzes hebt gemaakt en dat angst, twijfel en een laag eigenwaarde emoties zijn die jij jezelf oplegt. Door nu bewuste keuzes te maken en de angst niet uit de weg te gaan, creëer je mooie omstandigheden voor jezelf.

De cursus is voor iedereen bereikbaar en wordt je als pdf toegestuurd. Je kunt deze cursus uitprinten en overal mee naar toenemen. Wees gemotiveerd en geef hier je aandacht aan en maak er tijd voor vrij.
 
Weet dat je geen nieuwe toekomst kunt creëren als je vast blijft houden aan de overtuigingen, emoties en gewoontes van het verleden, zoals je het altijd hebt gedaan!

Deze cursus t.w.v. € 133  kost € 33 .

Hoe ga je deze cursus in bezit krijgen:
* Je kunt mij via de contactpagina een e-mail sturen.
* Je ontvangt een factuur met het verzoek het bedrag over te maken op mijn rekening. 
* Of je ontvangt een betaalverzoek. 
* Of je maakt het bedrag over op rekeningnummer
NL44INGB0002695052 o.v.v. Mastering your Thoughts met je
e-mailadres. 
* Geef je voorkeur van betaling aan.

Na ontvangst van de betaling stuur ik je per e-mail de PDF met alle lesstof toe en je kunt meteen aan de slag.
De cursus heeft een duidelijke uitleg, is effectief en waardevol. Bij terugval in oude patronen kun je de cursus er altijd weer bijpakken en de affirmaties uitspreken.


HET GAAT OM JOU, jouw leven, jouw geluk!  

Dus waarom twijfelen? Maak de keuze.