I Care for you:
Vanuit motivatie en liefde wil ik dienstbaar zijn aan mensen.
Mijn missie is om het verschil te maken in andermans leven. 
 

Dit was mijn uitgangspunt om een onlinecursus te ontwikkelen voor o.a. klanten die het volgende over zichzelf zeggen;

* angst verpest mijn gelukkige momenten,
* ik doe alleen wat anderen van mij verwachten,
* ik laat me te veel leiden door anderen,
* ik neem zelf niet de beslissingen,
* ik accepteer mijzelf niet zoals ik ben,
* ben ik wel goed genoeg?

Een laag zelfbeeld en het ervaren van angst, twijfel en onzekerheid is een signaal om te helen.

Maar het gaat ook over overtuigingen, gewoonten, emoties en intenties die je leven bepalen. Als jij jezelf niet goed genoeg vindt of je bent pas goed genoeg als jij presteert, of je bent niet perfect hoe jij er fysiek uitziet, dan vormen deze gedachten die je elke dag herhaalt, een overtuiging. Je bent dan het resultaat van je gedachten en je kan in dit denkpatroon die jezelf gevormd hebt, vastlopen. 

Is dit herkenbaar voor jou?
Ik wil je heel graag de tools aanreiken en je nieuwe inzichten geven om dit te helen op een laagdrempelige manier en in de vorm van een onlinecursus, een zelftraining waarin ik je stap voor stap meeneem. 

De cursus heet "Refresh your Thoughts" die je denken gaat veranderen. Je herprogrammeert je hersenen, je doorbreekt je denkpatroon en je versterkt door positieve affirmaties je mind.
Alles wat jij wilt zit al in je, je bent al heel, je bent goed zoals je bent. En omdat je al goed genoeg bent hoef je enkel je geprogrammeerde gedachten een opfristbeurt te geven. Je staat je zelf nu toe om iets dat al in je aanwezig is op te frissen (refresh).

Waar bestaat de cursus uit? 
Je gaat levensvragen beantwoorden die je bewustzijn aanwakkert en je gaat twaalf (12) krachtige affirmaties uitspreken die je onderbewustzijn beinvloeden en je hersenen herprogrammeren. Je gaat je geestelijk helen en je transformeert je denken. Je leven verbetert.
Deze prayer affirmaties zijn in afstemming (tijdens meditatie) gekozen en genoteerd. Door de affirmaties vaak en hardop uit te spreken train je je mind om in de positieve, hoogvibrerende energie te zitten. Het grootste effect bereik je door deze affirmaties veel en vaak te uit te spreken. Dus herhaal, herhaal, herhaal overal waar je gaat of staat.

Ik heb deze onlinecursus speciaal ontwikkeld omdat het mijn missie is om het verschil te maken in jouw toekomst. De onlinecursus is voor iedereen bereikbaar dus je kunt jezelf thuis trainen, in je vertrouwde omgeving. Het is een Onlinecursus en wordt je als pdf toegestuurd. Je kunt deze training ook uitprinten en overal mee naar toenemen. Wees gemotiveerd en geef hier je aandacht aan. Maak er tijd voor vrij en ga alleen zitten. 
 
Weet dat je geen nieuwe toekomst kunt creëren als je vast blijft houden aan de overtuigingen, emoties en gewoontes van het verleden, zoals je het altijd hebt gedaan!
De waarde van de onlinecursus is  € 133 maar ik bied hem aan voor de prijs van € 33 .

Hoe ga je deze cursus in bezit krijgen:
* Je kunt mij via de contactpagina een e-mail sturen.
* Je ontvangt een factuur met het verzoek het bedrag over te maken op mijn rekening. 
* Of je ontvangt een betaalverzoek. Geef je voorkeur aan.
* Of je maakt € 33  over op rekeningnummer
NL44INGB0002695052 o.v.v. Refresh your Thoughts met je
e-mailadres. 

Na ontvangst van de betaling stuur ik je per e-mail de PDF met alle lesstof toe en je kunt meteen aan de slag.
De onlinecursus heeft een duidelijke uitleg, is effectief en waardevol. Bij terugval in oude patronen kun je de cursus er altijd weer bijpakken en de affirmatie uitspreken.


HET GAAT OM JOU, jouw leven, jouw geluk!  

I Care, dus waarom twijfelen?