I Care for you:
Vanuit motivatie en liefde wil ik dienstbaar zijn aan mensen.
Ik wil een bijdrage zijn om andermans leven beter te maken.
 

Dit was een belangrijk uitgangspunt om een cursus te ontwikkelen voor o.a. klanten die het volgende over zichzelf zeggen;

* angst verpest mijn gelukkige momenten,
* ik voldoe alleen aan de verwachting van anderen,
* ik laat me te veel leiden door anderen,
* ik accepteer mijzelf niet zoals ik ben
* ik volg niet mijn verlangens.

Het beeld dat zij van zichzelf hebben is negatief, ze ervaren angst, twijfel, onzekerheid en zijn ongelukkig.

Maar het gaat ook over overtuigingen, gewoonten, emoties en intenties die je leven bepalen. Als jij jezelf niet goed genoeg vindt of je bent pas goed genoeg als jij presteert, of je bent niet perfect hoe jij er fysiek uitziet, dan vormen deze gedachten een overtuiging. Je bent dan het resultaat van je gedachten en je kan in dit denkpatroon die jezelf gevormd hebt, vastlopen. 

Is dit herkenbaar voor jou?
Ik wil je heel graag de tools aanreiken en je nieuwe inzichten geven om dit te helen op een laagdrempelige manier en in de vorm van een cursushandleiding, een zelftraining waarin ik je stap voor stap meeneem. 

De cursus heet "Refresh your Thoughts" die je denken gaat veranderen. Je doorbreekt je denkpatroon.
Alles wat jij wilt zit al in je, je bent al heel, je bent goed genoeg. Wat je nu gaat doen is je geconditioneerde gedachten een opfristbeurt geven want je bent goed zoals jij bent. Het zit allemaal al in je, je gaat het te voorschijn halen en opfrissen.

Wat ga je doen? 
Je gaat levensvragen beantwoorden die je bewustzijn aanwakkert en je gaat twaalf (12) krachtige affirmaties uitspreken die je geestelijk helen en je denken veranderen.
Je leven verbetert hierdoor.
Deze prayer affirmaties zijn in afstemming (tijdens meditatie) gekozen en genoteerd. Door de affirmaties vaak en hardop uit te spreken train je je mind om in de positieve, hoogvibrerende energie te zitten. Het grootste effect bereik je door deze affirmaties je eigen te maken. Dus herhaal, herhaal, herhaal!

Ik heb deze cursus speciaal ontwikkeld met jouw toekomst en situatie in gedachten. Voor iedereen bereikbaar dus je kunt jezelf thuis trainen, in je vertrouwde omgeving. Je hoeft er de deur niet voor uit. En je hoeft het ook niet online te volgen, op zoom of via webinar. Niets van dat alles. Je kunt deze training uitprinten en overal mee naar toenemen. Wees gemotiveerd en geef hier je aandacht aan.  Maak er tijd voor vrij en zonder je af. 
 
Weet dat je geen nieuwe toekomst kunt creëren als je vast blijft houden aan de overtuigingen, emoties en gewoontes van het verleden!
De prijs is niet € 49 maar nu € 29


Hoe ga je deze cursus / zelftraining in bezit krijgen:
* Je kunt mij via de contactpagina een e-mail sturen.
* Je ontvangt een factuur met het verzoek het bedrag over te maken op mijn rekening. 
* Of je ontvangt een betaalverzoek. Geef je voorkeur aan.
* Of je maakt € 29 over op rekeningnummer
NL44INGB0002695052 o.v.v. Refresh your Thoughts met je
e-mailadres. 

Na ontvangst van de betaling stuur ik je per e-mail de PDF met alle lesstof toe en je kunt meteen aan de slag.
De cursus heeft een duidelijke uitleg, is toegangelijk voor iedereen, is simpel en effectief en je kunt het in je eigen tijd doen.


HET GAAT OM JOU, jouw leven, jouw geluk!  

I Care, dus waarom twijfelen?