I Care for you:
Fijn dat je op deze pagina bent. Je hebt gehoor gegeven aan een diepe innerlijke wens om te werken aan verandering. Misschien was het bewust of onbewust, hoe dan ook de omstandigeden waarin je verkeert hebben je hiertoe aangezet.

Ik wil je graag inspireren en begeleiden naar een bewust en beter kwaliteit van leven. Vanuit motivatie en liefde wil ik dienstbaar zijn aan mensen.
Het uitgangspunt om een cursus te ontwikkelen was wat klanten over zichzelf zeggen;

* angst verpest mijn gelukkige momenten,
* ik laat me te veel leiden door anderen,
* ik accepteer mijzelf niet zoals ik ben,
* ben ik wel goed genoeg,
* ik ben onzeker omdat ik veel ben gepest,
* mijn negatieve gedachten en emoties houden mij gevangen.

Een laag zelfbeeld, een laag eigenwaarde en het ervaren van angst, twijfel en onzekerheid is een signaal om te helen.

Beperkende overtuigingen, gewoonten, emoties en intenties bepalen je leven. Als jij jezelf niet goed genoeg vindt of je bent pas goed genoeg als jij presteert, of je bent niet perfect hoe jij er fysiek uitziet, dan vormen deze gedachten die je elke dag herhaalt, een overtuiging. Je bent dan het resultaat van je negatieve  gedachten en je kan in dit denkpatroon die jezelf gevormd hebt vastlopen. 

Is dit herkenbaar voor jou?
Ik wil je heel graag de tools aanreiken en je nieuwe inzichten geven om de negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten. Op een laagdrempelige manier neem ik je stap voor stap mee en dat doe ik in de vorm van een cursus.

De cursus heet "Mastering your Thoughts". Wees meester over jouw gedachten en jouw keuzes.

Je herprogrammeert je hersenen door het uitspreken van meditatie affirmaties. Deze affirmaties maken gebruik van de kracht van het gesproken woord. Onze hersenen zijn namelijk zo geprogrammeerd dat ze geloven wat we vaak zien, horen of zeggen. Door het uitspreken van de affirmaties beinvloed je je onderbewustzijn positief en herprogrammeer jij je mind.

Waar bestaat de cursus uit?
*  De cursus is opgemaakt in drie delen. Een kennismaking en uitleg, een deel met levensvragen en een deel met meditatie affirmaties. 
*  Door de levensvragen te beantwoorden wordt je bewustzijn aangewakkert.
*  Door het uitspreken van de k
rachtige meditatie affirmaties
(12 in totaal) ontstaat er een gevoel van innerlijke kracht en laat je zien wie je werkelijk bent (zelfrealisatie). 
   
In de omschijving over mijzelf heb je gelezen dat ik spiritueel levens- of persoonlijk coach ben. Voor mij heeft "spiritueel" niets met religie te maken. Voor mij betekent het bewustzijn creëren door naar binnen te gaan naar mijn energetisch hart. Daar zit mijn levensenergie, mijn kracht, de bron, de oorsprong van het leven. Noem het God, Hogere zelf, Allah, Boedha of wat jij wilt. Ik noem het I Am , mijn Goddelijke Zelf die in verbinding staat met het universum.

De affirmaties die in de cursus staan zijn tijdens meditatie aan mij doorgegeven en ik heb ze opgeschreven en verwerkt in de cursus.  Door de affirmaties vaak en hardop uit te spreken train je je mind om in de positieve, hoogvibrerende energie te zitten. Het grootste effect bereik je door deze affirmaties veel en vaak uit te spreken. Dus herhaal en herhaal overal waar je gaat of staat.

Deze cursus laat je ook zien dat vanuit conditionering, de gemaakte keuzes van angst, twijfel, onzekerheid en een laag eigenwaarde emoties zijn die jij jezelf oplegt. Door nu bewuste keuzes te maken en de angst niet uit de weg te gaan, creëer je mooie omstandigheden voor jezelf.

De cursus is voor iedereen bereikbaar en wordt je als pdf toegestuurd. Je kunt deze cursus uitprinten en overal mee naar toenemen. Wees gemotiveerd en geef hier je aandacht aan en maak er tijd voor vrij.
 
Weet dat je geen nieuwe toekomst kunt creëren als je vast blijft houden aan de overtuigingen, emoties en gewoontes van het verleden, zoals je het altijd hebt gedaan!

Deze cursus die ik een waarde gegeven hebt van € 133.
Er zijn trainers/coaches die 2000 of 3000 euro vragen voor een onlinecursus maar daar is het mij niet om te doen. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en daarom is jouw investering slechts € 33 voor de pdf versie.  

Hoe kun je deze waardevolle cursus bestellen:
* Je kunt mij via de contactpagina een e-mail sturen.
* Je ontvangt een factuur met het verzoek het bedrag over te maken op mijn rekening. 
* Of je ontvangt een betaalverzoek. 
* Of je maakt het bedrag meteen over op rekeningnummer
NL44INGB0002695052 o.v.v. Mastering your Thoughts met je
e-mailadres. 
* Geef je voorkeur van betaling aan.

Na ontvangst van de betaling stuur ik je per e-mail de PDF met alle lesstof toe en je kunt meteen aan de slag.
De cursus heeft een duidelijke uitleg, is effectief en waardevol. Bij terugval in oude patronen kun je de cursus er altijd weer bijpakken en de affirmaties uitspreken.


HET GAAT OM JOU, jouw leven, jouw geluk!  

Dus waarom twijfelen? Kom in actie!