Info over cursus:
Fijn dat je op deze pagina bent. Je hebt gehoor gegeven aan een diepe innerlijke wens om te werken aan innerlijke groei en verandering. Misschien was het bewust of onbewust, hoe dan ook de omstandigeden waarin je verkeert hebben je hiertoe aangezet.

Ik wil je graag inspireren en begeleiden met bewustwording en verandering van aangeleerde negatieve patronen, programmeringen en overtuigingen zoals bijvoorbeeld;

* door angst ben ik bang in het donker,
* ik ben niet goed genoeg,

* ik heb een laag zelfbeeld en daarom durf ik geen stappen te ondernemen,
* ik ben veel gepest en dat heeft mij onzeker gemaakt,
* mijn negatieve gedachten en emoties houden mij gevangen.

Een laag zelfbeeld, een lage eigenwaarde en daarmee het ervaren van angst, twijfel en onzekerheid is een signaal om te helen.

Beperkende overtuigingen, gedachte en emoties bepalen je leven. Als jij jezelf niet goed genoeg vindt, je moet presteren want anders hoor je er niet bij,  je vindt jezelf niet het toonbeeld van schoonheid, dan vormen deze gedachte die je elke dag herhaalt, een overtuiging. Je bent het resultaat van je negatieve gedachte. Je kunt in dit denkpatroon die jezelf gevormd hebt, vastlopen. 

"Mastering your Thoughts" is een programma die ik heb ontwikkeld waarmee jij je hersenen herprogrammeert.
Wat je doet is het uitspreken van prayer affirmaties. Deze bewezen affirmaties maken gebruik van de kracht van het gesproken woord. Onze hersenen zijn namelijk zo geprogrammeerd dat ze geloven wat we vaak horen, zien of zeggen. Door het uitspreken van de affirmaties beinvloed je je onderbewustzijn positief en herprogrammeer jij je mind.

Wat kan ik in deze cursus vinden?
*  De cursus bestaat uit een kennismaking en uitleg, levensvragen en uit prayer affirmaties. 
*  Door de levensvragen te beantwoorden wordt je bewustzijn aangewakkert. Je gaat beschrijven waar jouw pijn ligt en wat jouw dromen zijn.
*  Door het uitspreken van de k
rachtige helende prayer affirmaties (12 in totaal) richt jij je op de essentie van wie jij werkelijk bent. Er kan een spiraal van warmte in je lichaam ontstaan dit betekent dat de Energie in beweging komt. Mogelijk dat hierdoor gevoelens naar boven komen die jou emotioneert en dat is goed. Laat dit gewoon gebeuren.
 
Het uitspreken van de prayer affirmaties zal misschien even wennen zijn omdat je vaak het woord Goddelijk Zelf uitspreekt. Dit is de levensenergie, de Bron Energie die binnenin jou zit. De essentie van liefde en harmonie.


De prayer affirmaties zijn zorgvuldig uitgekozen en tijdens meditatie aan mij doorgegeven. Ik heb ze opgeschreven en verwerkt in het cursusprogramma.  
Door de affirmaties vaak en hardop uit te spreken train je je mind om in de positieve, hoogvibrerende energie te zitten en om je hersenen te herprogrammeren. Het grootste effect bereik je door deze affirmaties elke dag uit te spreken en te voelen want dan begint de heling. Dus herhaal ze elke dag.

De cursus is voor iedereen bereikbaar en wordt je als Werkboek toegestuurd. 
Jouw investering is slechts € 33 voor het Werkboek incl. btw en verzendkosten.
 

Vermeld de code Nieuw24 en je ontvangt 20% korting.

Hoe kun je deze waardevolle cursusprogramma bestellen:
* Je maakt nu niet € 33 over maar  € 27,20 op rekeningnummer
NL44INGB0002695052  t.n.v. Magda Gort
o.v.v. Mastering your Thoughts met je volledige adres.

* Heb je vragen dan kun je mij via de contactpagina een e-mail sturen. 

Na ontvangst van de betaling stuur ik je het Werkboek per post met een factuur.

Wist je dat je geen nieuwe toekomst kunt opbouwen als je vast blijft houden aan de overtuigingen, emoties en gedachte van het verleden! 

Luister naar je hart en niet naar je ego en kom uit je comfort zone. 
Kies voor een mooi leven, kies voor de nieuwe versie van jezelf.